Ziua Copilului - Drive Test cu CFMOTO CFORCE 110

Ziua Copilului - Drive Test cu CFMOTO CFORCE 110

30.05.2023

Inspectoratul de Politie Judetean Arges si institutiile de stat colaboreaza cu CFMOTO Romania pentru a marca Ziua Copilului printr-un eveniment plin de distractie si siguranta. 

Cu ocazia acestei zile speciale, Inspectoratul de Politie Judetean Arges, impreuna cu Inspectoratul Judetean de Jandarmi Arges, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Arges, Agentia Nationala Antidrog, Agentia Nationala Impotriva Traficului de Persoane si Primaria Pitesti, la care se alatura si CFMOTO Romania organizeaza o activitate de prezentare a tehnicii si materialelor de interventie, dedicata copiilor.

Evenimentul va fi plin de surprize si activitati distractive. Copiii vor putea participa si la un DRIVE TEST in deplina siguranta, alaturi de toate institutiile partenere, utilizand un ATV CFMOTO model CFORCE 110. In plus, vor fi prezenti si 3 rideri juniori, care vor prezenta un echipament de protectie complet, esential pentru practicarea acestui sport in siguranta.

CFORCE 110 este un ATV pentru copii potrivit pentru utilizare de catre tinere de 10 ani. 

Actiunea va avea parte de prezenta exclusiva a mascotelor preferate ale copiilor: Chase - din Patrula Catelusilor si Tigru, din Winnie the Pooh. Pe langa aceste momente speciale, copiii se vor putea bucura de baloane si de vata pe bat si popcorn, pentru o experienta totala, oferite de CFMOTO ROMANIA.

Evenimentul se va desfasura in data de 31 mai 2023, intre orele 12:00 si 15:00, in parcarea (stanga si dreapta) de la intrarea in Parcul Lunca Argesului din Pitesti. Sunt invitatii copiii, dar si cei cu suflet de copil, sa se alature in aceasta zi speciala si sa sarbatorim impreuna bucuria copilariei intr-un mod distractiv si interactiv.


Inspectoratul de Politie Judetean Arges si institutiile de stat colaboreaza cu CFMOTO Romania pentru a marca Ziua Copilului printr-un eveniment plin de distractie si siguranta. 

Te-ar putea interesa si:

RED BULL KTM FACTORY RACING - Chase Sexton, pe podium la Seattle

Riderul RED BULL KTM FACTORY RACING, Chase Sexton, a obtinut locul 2 in clasa 450SX la Seattle!A 11-a runda din Campionatul AMA Supercross 2024 s-a incheiat pe 24 martie cu succes pentru riderul in portocaliu. Sexton a fost rapid in conditii tehnic...

Citeste mai mult