ATH RACING Romania, din nou la RACE TO HELL.

ATH RACING Romania, din nou la RACE TO HELL.

 06.02.2024
 10.02.2024

ATH RACING Romania, din nou la RACE TO HELL.

ATH Racing România se întoarce la RACE TO HELL, gata să facă istorie din nou! SUSȚINE ȘI TU ECHIPA ROMÂNIEI și urmărește-ne postările pentru a fi primul care află informații despre performanțele lor. Hai să fim alături de ei în această cursă infernală! 🏁🔥 

Anul acesta, evenimentul are loc în perioada 6-10 februarie, și cu o tradiție de succes, ATH Racing Team România a cucerit titlul în ultimele două ediții ale concursului și este hotărâtă să își apere gloria.

Cu un traseu plin de provocări în Italia, lângă Florența, competiția promite să fie fierbinte. Riderii din 20 de țări vor concura într-un spectacol al abilităților și rezistenței. Traseul dificil și tehnic, iluminat de lumina lunii, va testa limitele fiecărui participant. Cu navigație pe GPS și transmisie live, fiecare moment va fi captivant pentru spectatori și susținători.

ATH RACING România își trimite în arenă piloții experimentați și cu palmares impresionant, gata să facă față provocărilor și să urce din nou pe podiumul de onoare. Ești pregătit pentru o cursă infernală?