Bullbar

61 produse

Tip afisare:

Sorteaza dupa

Reducere 10%
BULLBAR FATA CFMOTO X4 / X5

BULLBAR FATA CFMOTO X4 / X5


544 RON

490 RON

In Stoc

Reducere 10%
Bullbar spate CFMOTO X4 / X5

Pentru pasionatii de off-road si utilizatorii de ATV-uri, un bullbar este un accesoriu esential care ofera protectie suplimentara si durabilitate vehiculului. Un bullbar, cunoscut si sub numele de bara de protectie, este montat pe partea din fata sau pe partea din spate a ATV-ului si are rolul de a proteja vehiculul de impacturi si obstacole pe teren accidentat. Pe langa functionalitate, un bullbar poate imbunatati aspectul estetic al ATV-ului, conferindu-i un look mai agresiv si mai robust. Un bullbar este un accesoriu indispensabil pentru orice ATV, oferind protectie, durabilitate si un aspect imbunatatit. Indiferent de terenul pe care va deplasati, un bullbar de calitate va asigura ca vehiculul dvs. este pregatit sa faca fata oricaror provocari. Vizitati showroom-urile ATVRom sau magazinul online pentru a descoperi gama completa de bullbar fata ATV sau bullbar spate ATV, dar si alte accesorii esentiale pentru ATV-ul dvs.

Intrebari frecvente Bullbar

Magazinele noastre se afla in: Bucuresti, Pitesti, Cluj, Piatra Neamt, Campulung Moldovenesc, Brasov, Sibiu, Craiova, Targu Jiu, Arad, Timisoara, Baia Mare. Iti recomandam sa ne contactezi pentru a gasi o solutie daca sunteti din alt oras.

Preturile pentru bull bar difera destul de mult in functie de modelul si specificatiile dorite. Pentru mai multe detalii, nu ezita sa contactezi echipa ATVRom.

Da, puteti cumpara accesorii in rate. Gasiti toate detaliile in pagina noastra de contact, in functie de zona tarii din care sunati.

Te rugam sa ne contactezi! Unul dintre consultantii nostri de vanzari iti va oferi raspunsul pentru orice intrebare legata de produsul care te intereseaza.

*Preturile afisate in aceasta pagina nu contin TVA